Hanki Ukrainan kannatuslippu! Tuotto Ukrainalle.
Ilmoita ongelmasta
Et ole kirjautunut sisään Kirjaudu sisään
FI EN
Paytrail - Oma maksutapa kaikille

Tunnusta väriä!

Torstaina 24.2.2022 Venäjä hyökkäsi sotilasvoimin itsenäiseen Ukrainaan. Tradesoft tuomitsee Venäjän hallituksen toimet ja haluaa tukea ukrainalaisia hädässään. Osoitamme tukemme julkaisemalla Ukrainan kannatusmerkit, joiden tuotto toimitetaan Ukrainalle. Lippu on selkeä ja näkyvä sanaton kannanotto vaatteissasi ja varusteissasi. Lippua saa julkaisuhetkellä kolmessa eri koossa ja kahdella eri kiinnityspohjalla - tästä lisää tuotekuvauksessa.

Selvennettäköön, että Ukrainan lippujen myynnillä ei tavoitella voittoa tai muuta taloudellista hyötyä. Sen sijaan Tradesoft haluaa tarjota vaihtoehdon Ukrainan kansan tukemiselle konkreettisen näkyvän kannatusmerkin muodossa ja samalla mahdollistaa keskitetyn rahallisen tuen Ukrainalle. Muutaman euron tuki voi tuntua pieneltä, mutta jokainen euro ja rahtunen toivoa on vähintä, mitä voimme Ukrainalle tarjota. Pisara meressä, ehkä. Mutta mitä muuta valtamerikään on kuin pisaroiden paljoutta?

Jos lippu ei ole itsellesi toivoma kannatusmuoto, voit halutessasi ostaa tuotteen jollekin muulle jaettavaksi ja samalla tukea Ukrainaa taloudellisesti. Voit toki myös lahjoittaa suoraan Ukrainalle tai tukea ukrainalaisia muilla tavoin. Suunta ja tahtotila on tällöinkin jaettu.

Olemme myös toistaiseksi keskeyttäneet toimitukset Venäjälle viime torstaista alkaen. Painotettakoon tässäkin, että toimilla ilmaistaan kantamme sotaa eikä venäläistä kansaa vastaan.

Tradesoft seuraa tilannetta aktiivisesti ja toivoo sodan päättyvän ensi tilassa. Ajatuksemme ovat konfliktialueella kärsivien luona.

Слава Україні!

Kunnia Ukrainalle!

Tuotteeseen